19
Mayıs
2024
Pazar
MUSABEYLİ - KİLİS

YİBO öğretmenlerinden ziyaret

Kilis'in Musabeyli ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğretmenleri, köyleri ziyarette bulunarak öğrencilere hediyeler verdi.

YİBO Okul Müdürü Kadir Satun Başkanlığı'ndaki öğretmenler ilçeye bağlı Gökmusa ve Yeşiloba Köy İlköğretim Okullarını ziyarette bulundular. Ziyaretlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Orhun Doruk ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Dursun Yılmaz da katıldı. Musabeyli YİBO öğretmenleri aldıkları hediyeleri köy okullarındaki öğrencilere takdim ederlerken duygulandılar.

YİBO Okul Müdürü Kadir Satun, yaptığı açıklamada, bu ziyareti gerçekleştirmelerinin amacının köy okullarında görev yapan öğretmenlerin durumlarını yerinde görerek, moral ve motivasyonlarını artırmak olduğunu belirterek, "Amacımız; köyde okuyan öğrencilerin eğitim ve yaşantı durumlarını yerinde tespit etmektir. YİBO'daki öğretmenlerin köylerde görev yapan öğretmenlerle kaynaşmaları ve ileride fikir alışverişlerine zemin hazırlamak için bu ziyaretimiz anlamlıdır. Bu ziyaretlerimize destek vererek çeşitli hediyeler alan İlçemiz Kaymakamı Nurullah Kaya'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğiitm Müdürü Deniz Orhun Doruk ise köy okullarına temizlik malzemeleri vererek okulların hijyenik olmasına ve sağlık koşullarına daha çok önem verdiklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 10:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?