18
Mayıs
2024
Cumartesi
MUSABEYLİ - KİLİS

Zeytini başkentinde keşfettiler

MUSABEYLİ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ EGE'DEN DÖNDÜ

Kilis'in Musabeyli Çok Programlı Lisesi Zeytincilik Bölümü öğrencileri, SODES kapsamında hazırlanan "Zeytini Baş Kentinde Keşfet" projesi kapsamında Ege'den döndü.

Çok Programlı Lisesi öğrencileri Ege ziyaretini tamamlayarak Kilis'in Musabeyli ilçesine döndü. Denizli, Aydın, İzmir, Akhisar, Edremit'te zeytin üretimi, yetiştiriciliği, toplanması, zeytinyağı üretim teknolojileri, sofralık zeytin üretim teknolojileri alanındaki son gelişimleri yerinde inceleyen Musabeyli Çok Programlı Lisesi öğrencileri SODES Kapsamındaki "Zeytini Baş Kentinde Keşfet" projesini gerçekleştirdi.

Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şimşek, yaptığı açıklamada, "Zeytini Baş Kentinde Keşfet" projesi kapsamında yapılan gezinin öğrencilere çok katkısı olduğunu belirterek" projeyi hayata geçirmek için desteklerini bizden esirgemeyen başta sayın Valimiz Turhan Ayvaz'a , Vali Yardımcımız Abdullah Ayaz'a , Milli Eğitim Müdürümüz M. Emin Akkurt'a ve kaymakamımız HarunYücel'e, SODES projelerini hayata geçirmek için gecesini gündüzüne katan bütün ilgililere teşekkür ediyorum" dedi.

MUSABEYLİ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ EGE'DEN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 12:36:02
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 17:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çetin IP: 212.175.112.xxx Tarih : 3.03.2010 08:38:31

gerçekten çok güzel bir gezi şayet benim bu konuda aklımda bir soru kalmadı sorularıma cevap buldum arkadaşlarla çok beğendik bölümümüzün ilerisini gördük iş imkanlarını öğrendik bizi bu geziye göndermede katkısı olan harkese TEŞEKKÜR EDERİM(Z) SAYGILAR