30
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Başarılı öğrencilere dershane hediyesi

Musabeyli İlçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, öğrencilerin başaralı olması için kaymakamlık olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kaya, ilçeye bağlı ilköğretim okullarındaki yakacak sorununu çözdüklerini belirterek, "Öğrencilerimizin kaliteli eğitim alması için Kaymakamlık olarak her türlü desteği veriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde öğrencilerimize yardım yapıyoruz. 2 yıldan beri 38 öğrencimizin başaralı olması için Kilis'teki, dershanelere gönderiyoruz. Maddi durumu yerinde olan veliler çocuklarını kendi imkanları ile dershaneye gönderiyor. Dershaneye gönderdiğimiz öğrencilerimizin tamamı taşımalı eğitim alanlardır. Kaymakamlık olarak okumaya hevesli maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerin başarılı olması için çalışıyoruz. İlköğretim okullarında 30 bin YTL değerinde öğrencilerimize yardımda bulunduk. Çok Amaçlı Lisede eğitim gören 100 öğrencinin yiyecek, giyecek ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 90 bin YTL harcanarak karşılandı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 15:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf yılmaz IP: 88.229.27.xxx Tarih : 20.01.2008 15:06:16

merabalar y.i.b.o.ögrencileri ben öçpına köyünden oturuyorum ve bu okul ögrencisiyim herkeze başarılardilerim herkese slam