1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İl kongresine katılacak

AK Parti Mardin İl Teşkilatı 2. Olağan Kongresi ve bir dizi açılışa katılmak üzere Pazar günü kente gelecek olan Başbakan Erdoğan için hummalı bir hazırlık başladı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çok sayıda bakan, milletvekiliyle birlikte Mardin'e çıkarma yapmaya hazırlanırken, kentte hummalı bir çalışma başlatıldı. AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nın Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda yapacağı 2. Olağan Kongresi'ne 4 Haziran Pazar günü katılacak olan Başbakan Erdoğan ile kurmaylarına görkemli bir karşılama töreni yapılacak. Stadyumda gerçekleşecek kongre için, okullardan farklı sportif amaçla kullanılan kale direkleri, metal boru, tabelalar kurulan seyyar tribünün üzerine gölgelik kurma çalışmalarında kullanılıyor. Tasarruf amaçlı ve ekstra bir harcamaya gidilmeden eldeki malzemelerin bu amaçla kullanıldığını söyleyen Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, "Şehir stadyumunda bizim de bir takım eksikliklerimiz vardı. 

Kongreyle birlikte bunu daha da hızlandırmış olduk. Stadyumun giriş çıkış kapılarının sayısını arttırdık. Kapılarla bağlantılı merdivenlerimizin sayasını da artırarak taş mimariyle yeniden tanzim ettik. Vip giriş-çıkışında yeni düzenlemelere gittik. Çim sahada bakım onarım çalışmamız hızlandı. Ekstra bir harcama yapmadan eldeki malzemeleri kullanmanın titizliği ve çabasındayız" dedi. 

AK Parti'li Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu da, asfaltı bozulan zeminlere yeni asfaltlama yapıldığını belirterek, "Başbakanımız bir Mardin hayranıdır. Kendisi ve beraberinde gelecek heyeti Mardin'de en iyi şekilde karşılamak için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Ekstra bir çalışmamız yok. Ancak yollarımız ve ara refüjlerimizi yeniden elden geçiriyoruz" diye konuştu. 

AK Parti Mardin İl Kongresi'nin ardından Yeşilli İlçesi'nde düzenlenen kiraz festivaline de katılması beklenen Başbakan ve beraberindeki heyetin, 150 yataklı Mardin Devlet Hastanesi ve hayırsever işadamı Münir Çağlar tarafından yaptırılan sağlık ocağının açılışıyla Ilısa Barajı ve Kültür Merkezi'nin temel atma törenlerine de katılacağı belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 17:14:54
Güncelleme :19 Eylül 2006 Salı 12:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?