19
Mayıs
2024
Pazar
DERİK - MARDİN
Belediye Sayfaları

Derik'te Ramazan Bayram'ı kutlamaları

Mardin'in Derik ilçesinde Ramazan bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. 

Aydın Ayaydın Öğretmen Evi'nde düzenlenen Ramazan bayramı kutlamalarına Derik Kaymakamı Tarkan Keskin, Belediye Başkanı Ramazan Kapar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Karakaş, İlçe Emniyet Amiri Sait Yalçın, Cumhuriyet Savcısı İsmail Çalışkan, kurum amirleri, sivil toplum örgütleri ile siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Kaymakam Tarkan Keskin, Ramazan bayramı kutlamalarına katılanlarla tek tek bayramlaştı. Keskin, "Ramazan bayramı dolayısıyla bir arada bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar her zaman sevgi ve kardeşliğin daha da yücelmesine sebep olduğu gibi küskünlerin de barışmasını sağlar. Onun için aramızda küskün veya birbirilerine kırgın olan varsa bugünün hatırına barışmalarını istiyorum" dedi. 

Kaymakam Keskin, kutlamalar katılanlarla beraber, İlçe Emniyet Amirliği'nde emniyet mensuplarının, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ve Komando Bölüğü'nde askerlerin bayramını tek tek kutladıktan sonra Cezaevi'ni ziyaret edip mahkum ve tutuklularla bayramlaştı. Kaymakam Keskin son olarak İlçe Jandarma Komutanı Şahin Karakaş ve İlçe Emniyet Amiri Sait Yalçın ile birlikte şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret ederek Ramazan bayramlarını kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 15:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERHAN TURGUT IP: 88.250.72.xxx Tarih : 5.10.2008 16:55:08

ben mardinin derik ilçesinde askerim yerimden çoooook memnunum bizimle ilgilenen bütün rütbeliler birer ebi baba kardeş gibiler bütün rütbelilerime saygılarımı sunar bütün silah arkadaşlarıma hayırlı teskereler dilerim herkesin bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım