20
Mayıs
2024
Pazertesi
KIZILTEPE - MARDİN

Bu acıya nasıl dayanayım?

ACILI AİLE KAYIP OĞULLARININ HAYATINDAN ENDİŞELİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 9 gün önce kaybolan 19 yaşındaki Şeyhmus Avcı'nın ailesi, oğullarının hayatından endişe ediyor.

Kızıltepe'de meydana gelen kayıp olayında, geçen hafta üniversiteye hazırlık amacıyla gittiği dershaneden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Şeyhmus Avcı (19), tüm aramalara rağmen nerde olduğu konusunda bir haber alınamadı. Şeyhmus Avcı'nın aniden ortadan kaybolması ailesini ölüm sessizliğine soktu. Baba Faraç Avcı, Şeyhmus'un sakin bir ruh haline sahip olduğunun belirterek, "Benim oğlumun üzerinde sadece bir tek kimlik ile üzerinde bulunan elbiseler var. Bu genç çocuk nereye kadar gidebilir.

Benim oğlum ne hırsız ne de çetesi vardı, oğlum dört dörtlük 19 yaşında bir gençti. Oğlumun doğru dürüst arkadaşı bile yoktu. Arkadaşı benle annesiydi. Oğlum evde çay yapıp evi süpürürdü, yani benim çocuğum kendi halinde bir gençti. Ne oldu da benim oğlum hiç bir yerde iz bırakmadan ortalıktan kaybolur. Çocuğumun bulunması için başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm yetkililerden rica ediyorum oğlumun bulunması için bana destek çıkmalarını istiyorum" dedi.

Acılı Annesi Muhbet Avcı ise oğlunun hayatından endişe duyduğunu gözyaşları içinde dile getirerek devlet yetkililerden oğlunun bulunması için yardım istedi. Anne Muhbet, oğlunun elbiselerini koklayıp, "Benim 19 yaşındaki oğlumdan geriye bir gömlek ve bir pantolon kaldı. 9 gündür kayıp olan evladım beni bitirdi. Benim oturacak kalkacak halim kalmadı. Tükendim bu acıyla daha nasıl dayanayım ki. Oğluma bir an evvel kavuşmak istiyorum. Kurban olayım herkese oğlumun bulunması için bana yardım edin. Bu işle uğraşan her kimse bizim devleten başka hiç kimsemiz yok. Benle oğlum bir arkadaş gibiydik, evde benden habersin hiç bişey yapmazdı, nasıl oldu da sesizce ortadan kaybolur. Oğlumun hayatından endişe ediyorum" şeklinde konuştu.

ACILI AİLE KAYIP OĞULLARININ HAYATINDAN ENDİŞELİ
ACILI AİLE KAYIP OĞULLARININ HAYATINDAN ENDİŞELİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 10:34:02
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 01:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?