25
Mayıs
2024
Cumartesi
KIZILTEPE - MARDİN

Kaptanlardan anlamlı yardım

SÜPER LİG TAKIM KAPTANLARINDAN EĞİTİME FORMA DESTEĞİ

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanları formalarını imzalayarak Kızıltepe İlçesi'nde bulunan Kavram Dershanesi'ne gönderdi.

Mardin Kızıltepe Kavram Dershaneleri Şube Müdürü Musa Bora'ya teslim edilen formalar açık arttırma ile satışa sunuldu. Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıraç Atan'ın destekleriyle satılan formalardan elde edilen gelirle Kızıltepe Kız Meslek Lisesi'nin laboratuarına bilgisayar alındı.

Mardinli işadamlarının büyük ilgi gösterdiği organizasyona, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıraç Atan, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Mardin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Ateş ve çok sayıda Mardin ve Kızıltepeli iş adamı katıldı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex'in formasını satın alan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesiyle ilgili olarak, "Şehrimiz Mardin adına çok mutluluk duyduğumuz bir organizasyon oldu. Çocuklarımıza yardım etme ve standartlarını yükseltme imkanı bulduk. Süper Lig'de mücadele eden oyuncuların formaları da organizasyona renk kattı. Bu projeye destek veren 17 kulübün yöneticilerine, takım kaptanlarına ve Kızıltepe Kavram Dershanesi öğrencilerince

bu güzel projeye imzalattıkları için teşekkür ederim" dedi.

SÜPER LİG TAKIM KAPTANLARINDAN EĞİTİME FORMA DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 12:25:03
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 18:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?