19
Mayıs
2024
Pazar
KIZILTEPE - MARDİN

Kızıltepe Stadı'na ödenek

KIZILTEPE STADI'NIN ÇİMLENDİRİLMESİ İÇİN ÖDENEK AYRILDI

AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, Kızıltepe Stadı'nın çimlendirilmesi için gerekli ödeneğin Mardin'e gönderildiğini belirtti.

Göreve geldiklerinden beri Mardinli gençlerin daha sağlıklı alanlarda spor yapabilmeleri için ilgili mercilerle görüştüklerini bildiren Milletvekili Mehmet Halit Demir,18 Kasım 2007'de, spor kulüpleri yöneticileriyle bir toplantı yaptıklarını hatırlattı. Demir, amatör kulüp yöneticilerinin söz birliği etmişçesine, ilk etapta sportif oluşum ve bu oluşumların getireceği başarıların yerine özellikle Kızıltepe Şehir Stadı'nın çimlendirilmesi talebinde yoğunlaştıllarını bildirerek, "Söz konusu talebi yerine

getirmek için gerek zamanın Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'la ve gerekse de günümüzde halen görevde olan Genel Müdürümüz Sayın Yunus Akgül Bey'le sık sık görüştük ve bu konudaki takibimizi sürdürdük. Milli Piyango İdaresi'nden spor alanlarının düzen ve dizaynı için alınan katkı payı bazı yasalardan dolayı bir süre aksamış ancak yapılan yasal düzenlemelerle beraber Milli Piyango İdaresi'nden katkı payı alınmasının önündeki engeller henüz kaldırılmıştır. Kızıltepe Şehir Stadı'nın çimlendirilmesiyle

ilgili olarak takibini sürdürdüğümüz ödeneğin ilk taksidi olan 125 bin TL, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün hesabına aktarılmıştır. Söz konusu paranın sadece Kızıltepe Şehir Stadı zemin çimlendirmesi şerhiyle aktarıldığının altını özellikle çizmek istiyorum" dedi.

Stadın çimlendirilmesi için gerekli ödeneğin ikinci taksidinin önümüzdeki günlerde İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün hesabına aktarılacağını dile getiren Milletvekili Demir; müdürlüğün yapacağı ihale aşamasından sonra çalışmanın en uygun hava koşularında gerçekleşeceğini, yapılacak çalışmanın ilçedeki sporcu gençler başta olmak üzere tüm halka hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

KIZILTEPE STADI'NIN ÇİMLENDİRİLMESİ İÇİN ÖDENEK AYRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 10:34:02
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 16:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?