26
Mayıs
2024
Pazar
KIZILTEPE - MARDİN

Meslek odaları Türk'e saldırıyı kınadı

KIZILTEPE'DE MESLEK ODALARI TÜRK'E SALDIRIYI KINADI

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çeşitli meslek odalarının başkanları kapatılan DTP'nin eski Genel Başkanı ve Mardin eski Milletvekili Ahmet Türk'e yapılan saldırıyı bir basın açıklamasıyla kınadı.

Oda başkanları adına basın açıklamasını okuyan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, "Türkiye'nin her zamanınkinden daha çok kardeşliğe ihtiyaç duyulduğu bir ortamda; Samsun'da eski DTP Genel Başkanı Sayın Ahmet Türk'e yapılan çirkin saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Türkiye'de geçmiş dönemlerde sıkıntıların en çok yaşandığı yıllarda dahi bu tür olaylar yaşanmazken sokaklarda yaşamayı, paylaşmayı ve kardeşliği bilen şahsiyetlere yapılan saldırıları tasvip etmek mümkün değildir. Nefret ve

şiddetle kınadığımız bu çirkin saldırıya karşı halkımızın sağduyulu davranması ve gerginliklere meydan verilmemesi ve tekrarlanmaması temennisiyle bu çirkin saldırıyı tekrar tekrar kınıyoruz" dedi.

Açıklamaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, Şoförler Esnaf Odası Başkanı Bedran Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Küçük Sanayi Sitesi Koop. Başkanı İsa Tunç, Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Aziz Doğru, Demir Doğramacılar Odası Başkanı Sait Karaoğlu ve Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 14:02:03
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 00:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?