18
Mayıs
2024
Cumartesi
KIZILTEPE - MARDİN

Üniversiteli İbrahim'den 1 aydır haber yok

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde yaşayan Korkmaz ailesi, Kars Kafkas Üniversitesi’nde okuyan oğullarından yaklaşık bir aydır haber alamıyor.

Kars Kafkas Üniversitesi Biyoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi İbrahim Korkmaz’dan 15 Mart tarihinden bu yana haber alınamıyor. Baba Süleyman Korkmaz, oğlunun hayatından şüphe ettiğini belirterek, "Kendisine her zamanki gibi maaş aldıktan sonra para gönderdim. 15 Mart’ta görüştük para gönderip göndermediğimi sordu. Parayı hesabına yatırdığımı söyledim. Herhangi bir şeyden bahsetmedi. 30 Mart’ta bankadan doküman aldığımda baktım ki para İzmir Konak Şubesi’nden çekilmiş. Bunun üzerine kendisini aradım ama ulaşamadım. Okulunu aradım, İbrahim’in 4 haftadır okula devam etmediğini söylediler. Bunun üzerine hemen İzmir’e gittim.

Araştırdım İzmir’de okuyan bir arkadaşına gittiğini öğrendim. Onlara gittiğimde kendilerine uğradığını ancak çantasını bıraktığı halde bir haftadır uğramadığını söylediler. Tüm aramalarıma rağmen kendisinden bir haber alamadan geri döndüm. Telefonlarına da ulaşamıyoruz. Ailece perişan bir durumdayız. Oğlumu görenlerin bize haber vermesini istiyoruz. En azından hayatta olduğunu iyi olduğunu bilmek istiyoruz" dedi.

Bu arada, İzmir ve Kars Emniyet Müdürlükleri’nin de olayı araştırdıkları ve arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 12:10:33
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 12:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?