29
Mayıs
2024
Çarşamba
KIZILTEPE - MARDİN

Yangını TOMA söndürdü

YANGINI TOMA SÖNDÜRDÜ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde tarımsal sulamada kullanılan fiber boruların ambarında çıkan yangını ilçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Toplumsal Olaylara Mücadele Aracı (TOMA) ve panzerlerden sıkılan su söndürdü.

Mardin'i E 24 Karayolu'na bağlayan tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katındaki plastik boru deposunda çıkan yangın ilçede korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Henüz nedeni belirlenemeyen yangının çıkış anında deponun üzerinde bulunan dairelerde ikamet eden apartman sakinlerinin binayı terk etmesinin ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kızıltepe Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin çabalarına, Kızıltepe'de Toplumsal Olaylarla Mücadele etmekte kullanılan

TOMA'larla aynı amaçla kullanılan panzer de itfaiye ekiplerine yardımcı oldu. Yangın mahalline kısa sürede gelen TOMA ve panzerler, yangının kısa sürede kontrol altına alınmasında etkili oldu.

TOMA ve panzer aracında bulunan 3 polis, yoğun dumandan etkilenerek kısa süreli de olsa rahatsızlık yaşadı. Yangının çevre binalara ve vatandaşlara daha fazla zarar vermemesi için çaba gösteren itfaiye ve TOMA ekiplerine vatandaşlar teşekkür etti.

YANGINI TOMA SÖNDÜRDÜ
YANGINI TOMA SÖNDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2011 Cuma 15:31:02
Güncelleme :8 Temmuz 2011 Cuma 17:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?