15
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

AKP'liler taziye ziyaretleri yaptı

Aralarında AKP Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’ın da bulunduğu bir grup AKP’li, Mardin’de taziye ziyaretlerinde bulundu.
 
Grupta Mardin Milletvekilleri Nihat Eri, Selahattin Dağ, Mehmet Beşir Hamidi, Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Batman Milletvekilleri Ahmet İnal, Ali Suçin, Muş Milletvekili, Medeni Yılmaz, Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Van Milletvekili, Cüneyt Karabıyık ve Kars Eski Milletvekili Celal Ersin de yer aldı.
 
 
Grup, daha sonra Cizre'ye geçti. Cizre Kaymakamı Abdullah Erin tarafından karşılanan heyet, burada Şırnak Milletvekili A. Veli Seyda’nın vefat eden annesi Tayyibet Oran (80) için taziye ziyaretinde bulundular.
 
Daha sonra İlçe Kaymakamı Erin, Fırat ve beraberindeki milletvekillerine Cizre ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilleri daha sonra karayolu ile Midyat’a geldiler. Burada AK Parti Mardin İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İleri, Parti teşkilatı ve kalabalık bir grup tarafından karşılandılar.
 
Dengir Mir Mehmet Fırat ve beraberindeki Milletvekilleri, Midyat Aile Çay bahçesinde onurlarına verilen öğle yemeğine katıldılar. Yemekten sonra Midyat Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Zeki Ayyıldız, Genel Başkan Yardımcısı, Fırat’a Şoförlerin ve Habur Sınır kapısındaki yaşanan sıkıntıları anlattı.
 
Daha sonra Ömerli ilçesine geçen Heyet, Belediye Başkanı Servet Cemiloğlu’nun geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşi Cemil Cemil oğlu içinde taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra Mardin’den Ankara’ya geçtiler.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2005 Pazar 10:27:44
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 16:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?