18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Belediyeden 125 bin Euro'luk yatırım

Midyat Belediyesi, aldığı yeni ekskavatör aracıyla, araç sayısını artırdı. Belediyenin genişletilen Araç Bakım Onarım Parkı ve yeni alınan ekskavatörler, törenle hizmete sokuldu. Törene, Belediye Başkan Vekilleri Hayrettin Bilkay ve Fethi Oruç, Kademe Başkanı Nezir Er, İtfaiye Amiri Edip İleri, Zabıta Amiri Zülküf Erdem, belediye personeli ve kademe çalışanları katıldı.

Dualar eşliğinde kurbanlar kesilirken, belediye kaynaklarından karşılanan araçların, donanımlarıyla birlikte 125 bin euro’ya mal olduğu belirtildi.

Törene katılamayan Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, hizmetlerin daha çabuk ve belediye personeli aracılığıyla yapılabilmesi için bu aracı satın aldıklarını belirtti. Nasıroğlu "Bu aracın alınmasında çok geç bile kalındı. Araç parkımızı her geçen gün genişleterek, yeni araçlar satın alıyoruz. Altyapı çalışmalarının daha süratli yapılabilmesi için bu iş makinesine ihtiyacımız vardı" dedi. Parkta şu an 32 hizmet aracı olduğuna işaret eden Nasıroğlu, "Fakat araç parkımızı daha da güçlendirmemiz lazım. En az 1 trilyonluk araç, ekip ve makine ihtiyacımız var. Araç parkımızda hala eksiğimiz bulunmaktadır" diye konuştu.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 08:23:07
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 11:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?