19
Mayıs
2024
Pazar
MİDYAT - MARDİN

Belediyeye yeni itfaiye aracı

MİDYAT BELEDİYESİ'NE YENİ İTFAİYE ARACI

Mardin'in Midyat Belediyesi yeni itfaiye aracı aldı.

Midyat Belediyesi aldığı yeni araçlar ile araç parkını 56 araca çıkardı. Belediye İtfaiye Müdürlüğü envanterine giren yeni araç ile kurtarma faaliyetleri ve yangına ani müdahale çalışmaları daha verimli olacak. Midyat Belediye Başkan yardımcısı Metin Kutlu alınan itfaiye aracı ile ilgili olarak, "İtfaiye aracı lojistik ekipmanları ile hazırlanan araç çok kısa bir süre içinde olaylara müdahale edebilecek yapıya sahip. Hidrolik merdiven, arama-kurtarma ekipmanları ile hizmet verecek olan araç ile acil ve

ani müdahalelere daha hızlı ve verimli bir şekilde müdahale etme imkanı bulunacak. Vatandaşlarımızın tüm ihbarlarını ücretsiz 110 telefonuna bildirmelerini istiyoruz" dedi.

Kutlu, önümüzdeki günlerde yeni iş makinelerini envanterlerine kazandıracaklarını sözlerine ekledi. Yeni araç 28 metre yüksekliğe ve 9 katlı binalara erişebilecek. Belediyenin envanterinde; 4 vidanjör, 2 su dağıtım aracı, 3 itfaiye aracı, 5 kamyon, 8 çöp aracı, 1 yol süpürme aracı, 2 traktör, 1 grayder, 1 vinç, 1 kanal açma aracı, çeşitli binek araçları ve iş makineleri bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 10:26:04
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 11:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?