17
Mayıs
2024
Cuma
MİDYAT - MARDİN

Berberden eğitime 'traş' desteği

Midyat ilçesi 2. cadde de faaliyet gösteren Huzur Erkek Kuaförü okula devam eden ilköğretim öğrencilerine yönelik ücretsiz traş kampanyası başlattı.
 
Eğitime % 100 Destek Kampanyası'ndan etkilenerek böyle bir kampanyayı hayata geçirdiğini söyleyen işyeri sahibi Rıfat Direkçi, şuana kadar 200 öğrenciyi ücretsiz traş ettiğini söyledi. Henüz 22 yaşında olan işyeri sahibi Rıfat Direkçi, başlatmış olduğu bu anlamlı ve örnek davranışını sürdürmeye kararlı olduğunu belirterek, tek amacının fakir öğrencilere bir nebze olsun destek olmak istediğini vurguladı.
 
Maddi durumu elverişsiz öğrenciler için ücretsiz traş kampanyasını hayata geçiren Huzur Erkek Kuaförü sahibi Rıfat Direkçi, başlatmış olduğu bu hizmetini her yıl sürdürerek geleneksel hale getirmek istiyor. Kampanyayla ilgili olarak bir açıklama yapan Direkçi, “Bu küçük işyerlerimizde tarş kampanyası başlatarak eğitim gören çocuklara bu şekilde bir katkımız olursa ne mutlu.  Yarınlarımızı teslim edeceğimiz ve Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bütün ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Bizde başlatmış olduğumuz kampanyayla traş ihtiyaçlarını karşılamayı hedefledik ” diye konuştu.
Halis İş
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 23:43:14
Güncelleme :29 Aralık 2004 Çarşamba 18:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?