23
Mayıs
2024
Perşembe
MİDYAT - MARDİN

ÇATOM’da Anneler günü kutlaması

Midyat Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) tarafından Anneler gününü kutlamak ve bayanlar ile Protokol eşleri arasındaki kaynaşmayı sağlamak için bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Mustafa Yılmaz’ın eşleri Gül Eser Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü'nün eşi Ayşe Tiyek, Başsavcının Ağır Ceza Reisi eşi, Garnizon Komutanı'nın eşi ile çok sayıda bayan katıldı.

Çatom’da düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Gül Eser Yılmaz, "Çatom Yöneticisi Gülten Hanım’ı ve diğer tüm emeği geçen anneleri kutluyorum. Bu anlamlı ve bir o kadar da özel günde tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Çatom Yöneticisi, Gülten Yılmaz ise, "Bizler anneler gününü kutlamak ve protokol eşleri ile diğer annelerin kaynaşmasını sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Anneler sürekli çoluk çocukla uğraşmaktan kendilerine zaman ayıramıyorlar. Bizler de onları böyle anlamlı bir günde topladık. Anneler mukaddes bir görevi yapıyorlar, bunu yaparken de birçok sıkıntıya katlanıyorlar. Anneler bizlerin ilk muallimidir. Onlara gereken ilgi ve saygıyı göstermek lazım. Aile içi şiddetin son bulduğu, annelerin gerekli saygı ve sevgiyi gördüğü günlerin en yakın zamanda oluşmasını diliyorum" diye konuştu. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte bayanlar, halay çekerek oynadılar.

Etkinliğe katılan kadınlardan, 3 çocuk annesi Muazzez Tural "Ben böyle etkinliklere katılarak anneleri destekliyorum. Bu bir nevi kaynaşmayı da sağlıyor. Bu tür etkinlekleri yaparak annelere değer verildiğini hissediyorsunuz" dedi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 09:26:03
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 09:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?