1
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

DYP'den istifa ettikleri haberlerine tepki

Mardin'in Midyat ilçesi Acırlı Beldesi'nde bazı DYP'lilerin partilerin istifa ederek MHP'ye geçtikleri ile ilgili haberlere tepki geldi

2002 yılında feshedilen MHP Acırlı Beldesi'nden DYP'ye geçen Talat Altan ve arkadaşları, DYP'de siyaset yaptıklarını, ama bundan sonra eski partileri olan MHP'de siyasete kaldıkları yerden devam edeceklerini açıklamışlardı.

Altan, MHP rozeti takarak, "MHP'deki boşluktan dolayı bir süre başka partide siyaset yaptık, fakat MHP ile her zaman gönül bağımız vardı. Beraberimizdeki 350–400 kişilik üyeyle birlikte topluca MHP'ye katılarak eski yuvamıza gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz" açıklamalarına DYP Acırlı Belde teşkilatı habere tepki gösterdi.

DYP Belde Başkanı Şerif Akdoğan, şunları söyledi: "İddiaların hiçbir aslı astarı yoktur. DYP Acırlı Beldesi teşkilatı olarak yalan üzerine reklâm yapıyorsunuz, bizim söylediklerimiz söz konusu MHP'nin yaptığı haberi tekzip ediyor ve kamuoyuna arz ediyoruz. Bizim tepkimiz DYP'li üyelerimizden hiç birinin istifası söz konusu değildir."

Selahattin Erol - Kenthaber / Mardin
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 15:28:21
Güncelleme :17 Şubat 2006 Cuma 02:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?