24
Mayıs
2024
Cuma
MİDYAT - MARDİN

Gençler ÖSS heyecanını şiirle attı

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, Midyatlılar'a şiir dinletisi sundular. Sınav heyecanını biraz olsun yenmek isteyen öğrencilerin, skeçler ve müzik eşliğinde, adeta birer profesyonel gibi sundukları şiir dinletisi, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Yaklaaşık 5 aydan bu yana derslerinden buldukları boş vakitlerde bu gösteri için hazırlanan öğrenciler, dün gece seyirci karşısındaydı.

Sundukları şiire göre kılıktan kılığa giren öğrenciler, izleyenlere duygulu anlar yaşattılar. Salonda bulunanlardan bazılarının gösteri sırasında gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Bazı seyirciler de gösteri arasında dekor önünde fotoğraflarını çektirdiler.

 

 

 


Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 23:32:38
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 09:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şevket Eroğlu IP: 81.215.74.xxx Tarih : 26.06.2006 11:14:37
Öss'e heyecanını şiirle attılar diye bir şey yok ne diyonuz siz kardeşim kafanızdan yorum yazmayın haberler için o şiir dinletisinde yer alanlardan biri de bendim bizim amacımız sizin gibilerine şiiri anlatmaktı. yoksa öss'E stresini 5 ay çalışarak mı atacaz. bu tamamen bir sanattı ayrıca hiçbirimizde öss'yi takmadık. şiir bizim için össden önce geliyordu. amacını yaşarsın ama başkaları bunu basit bir şey olarak görür. işte siz de bunu yapıyorsunuz