1
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Hastanenin yeri için toplantılar sürüyor

Midyat’ta yapılacak olan 200 yataklı hastane için yer arayışları devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu toplantılarının ardından bu kez Midyat Belediye Başkanlığı hastane yeri için Midyatlı esnaflarla bir araya gelerek yemekli bir toplantı düzenledi. 

Yaklaşık 100 esnafın katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu hastanenin Nusaybin yolu üzerinde inşa edilmesi hususunda esnaflar vatandaşlarla aynı görüşte olduğunu dile getirerek, Mardin yolunun geliştirilip diğer tarafların sömürülmesine ise karşı olduklarını söyledi. 

Midyat’ın tüm taraflarının gelişmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Nasıroğlu, hastane için en uygun yer Nusaybin yoludur. Vatandaşlarımızın rahatını istiyorsak hastaneyi buraya inşa edeceğiz. Midyatlı tüm vatandaşlar hastanenin orta bir yerde inşa edilmesini istiyorlar. Midyatlı halkın duygularını paylaşıyoruz ve hastanenin de Nusaybin Yolu üzerinde yapılması için gerekli tüm destekleri vereceğiz. 

Şuan Sanayi Sitesinin inşaatı devam ediyor ve bir sebze halinin de inşaat çalışmalarına en kısa zamanda başlanacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’de bu istikamette konutları inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Midyat’ın gelişmesini ve büyümesini istiyorsak bu hastaneyi burada inşa edeceğiz.” dedi.
Mehmet Halis İŞ - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 12:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?