1
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

İlköğretim Haftası'na heyecanlı hazırlık

Milli Eğitim Müdürlüğünün İlköğretim Haftası münasebetiyle yapacağı kutlama programı bu yıl Fahrettin ilköğretim Okulu'nda düzenlenecek. 2005–2006 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlaması münasebetiyle 12–16 Eylül tarihleri arasında ilçede bir dizi etkinlik yapılacağı bildirildi.

12 Eylül pazartesi günü Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlanacak olan kutlamalar Fahrettin İlköğretim Okulu'nda devam edecek. Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye başkanı, Milli Eğitim Müdürü, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerin de hazır bulunacağı kutlamada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Fahrettin Önen ilköğretim Okulu Öğretmeni Yılmaz Ölmez yapacak.

Daha sonra Fahrettin Önen ilköğretim okulu sekizinci sınıf öğrencisi Betül Aka öğrenciler adına yapacağı konuşmanın ardından, bir öğrenci eşliğinde tören alanında bulunan öğrenciler tarafından öğrenci andı okunacak.

Daha sonra öğrencilerin hazırlamış oldukları şiirler seslendirilecek. ve Esentepe İlköğretim Okulu Halkoyunları Ekibi bir gösteri sunacak ve Fahrettin İlköğretim Okulu Müzik Korosu şarkı ve türküler seslendirecek.

Öte yandan Fahrettin Önen, İstiklal, Kocatepe ve 75. yıl İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İ.Ö.Okullarından dörder kişilik öğrenci grupları Kaymakamlık, Garnizon komutanlığı, Belediye başkanlığı ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine makam ziyaretlerinde bulunacaklar.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 11:35:37
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 03:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?