18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

İşadamlarından 500 kıza yardım

Midyat'da iki iş adamı, ’Haydi Kızlar Okula Kampanyası’na destek amacıyla 500 kız öğrenciye giyecek yardımında bulundu. İstanbul’da ikamet eden iş adamları Sabahattin İleri ve Kadri Atakul tarafından gönderilen kıyafetler, kız öğrencilere dağıtıldı.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Şeyhmus İleri ve şube müdürleri Süleyman İlge ve Şirin Avcı da, Aziz Önen, Ticaret, Endüstri Meslek, Kemal Nehrozoğlu, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ve Kız Meslek Lisesi’ndeki dağıtımlarda hazır bulundu.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Şeyhmus İleri, "İş adamlarımızı, Haydi Kızlar Okula Kampanyası’na verdikleri destekten dolayı kutlarım. Bu hayırlı kampanyanın herkes tarafından desteklenmesi gerekir. Diğer iş adamlarına da örnek teşkil etmesini istiyoruz. Kızlarımızın okuması için var gücümüzle çalışmalıyız. Herkesin bu kampanyaya yardımlarını bekliyoruz. Kaymakamımız Mustafa Yılmaz da buna benzer kampanyaları destekliyor. Kız öğrencilerimizin okumaları için bu desteklere ihtiyacı var" dedi.

Yardım paketlerini alan öğrenciler ise, "Bu yardımı yapanlara çok teşekkür ederiz. Bizleri düşünmeleri ve desteklemeleri çok güzel. Allah onlardan razı olsun" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 16:34:57
Güncelleme :26 Mart 2005 Cumartesi 17:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?