23
Mayıs
2024
Perşembe
MİDYAT - MARDİN

İşadamlarından eğitime destek

İstanbul’da tekstil işiyle uğraşan Midyatlı işadamları, Eğitime % 100 Destek Kampanyası'na destek verdi. Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, işadamları tarafından gönderilen 500 adet kazağı, liseli öğrencilere dağıttı.

Dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, Şube Müdürleri Şirin Avcı ile Süleyman İlge katıldı. İleri, bu tür yardımların devam etmesini beklediklerini söyledi. Öğrencilerin birçoğunun maddi durumunun yetersiz olduğunu ifade eden İleri, "Bir kazaklar veya başka bir yardımla bu öğrencilerimizin gönlünü almak hem onları sevindirecek hem de motivasyonlarını yüksek tutacaktır. İş adamlarımı bu tür yardımları yaptıklarından dolayı kutluyor ve bunun diğer iş adamlarımıza örnek olmasını diliyoruz" dedi.

Yardımların, İstanbul’da toptan tekstil ürünleri pazarlama işi yapan Kadri Atakul ve Sabahattin İleri tarafından yapıldığı belirtildi. Yardımlar, daha önceden tespit edilen öğrencilere tek tek dağıtıldı.
 
Kazakları alan öğrenciler, "Hatırlanmak güzel bir şey. Bu yardımları gönderen ve aracı olan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca yardımsever işadamlarına, bizi kendi çocukları gibi görüp, destek oldukları için teşekkür ediyoruz" dediler.
Mehmet Halis İş
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 14:06:54
Güncelleme :24 Mart 2005 Perşembe 11:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?