18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

İzcilerden anlamlı yardımı

MİDYATLI İZCİLERDEN ANLAMLI YARDIMI

Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan İmam Hatip Lisesi (İHL) Fatih Sultan Mehmet Ergin İzci Ocağı üyeleri, 'Bir Muhtacı da Sen Giydir' kampanyası kapsamında Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencilerine giysi yardımında bulundu.

İHL Fatih Sultan Mehmet Ergin İzci Ocağı, Gazipaşa İlkokulu öğrencilerine giysi yardımı yaptı. İmam Hatip Lisesi Okulu Öğretmeni ve İzci Ünite Lideri Hasan Çelik, liderliğinde okul izcilerinin kendi okulları bünyesinde topladığı giysi, ayakkabı gibi yardım malzemelerini, Gazipaşa İlköğretim Okulu idaresine teslim etti. Çelik, "Midyat İHL Okulu izcileri olarak, bu yıl tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi okula ve öğrencilere yardımda bulunuyoruz. Öğrencilerimiz çevrelerini tanımış hem de ihtiyaç sahiplerine

yardımda bulunmuş oluyor" dedi.

İHL Müdürü M. Şefik Evsen de, "1 hafta süren toplama kampanyasına yüzlerce öğrenci ilgi gösterdi. Ergin izciler, bizler bu kampanya ile maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarımıza yardımda bulunmak istedik. İzciliğin temel felsefesinde her gün bir iyilik yapmak olduğunu vurguladılar. Bu çalışmada oldukça haz aldıklarını söyleyen izciler diğer öğrencilerinde benzeri çalışmalar yapmasını tavsiye ettiler" diye konuştu.

MİDYATLI İZCİLERDEN ANLAMLI YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 19:39:01
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 19:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?