18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Jandarma sözünü tuttu

Midyat Gazi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından çim ve ağaçlandırma çalışması yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gazi YİBO öğrencilerinin, Jandarma Bölük Komutanı Hüseyin Erten’e temsili ziyaretlerinde aldıkları söz yerine getirildi. Öğrenciler, Jandarma Bölük Komutanlığı’nın önünde gördükleri ve hayran kaldıkları yeşillik, çim ve ağaçlardan etkilenerek, aynı doğa güzelliklerinin kendi okullarına da yapılmasını talep etti. İlçe Jandarma Bölük Komutanı Hüseyin Erten de bunun üzerine minik öğrencilerin isteğini kırmayıp, okula çim tohumu ve gübre yardımında bulundu. Okulda asker, öğretmen ve öğrencilerin işbirliğiyle çevre düzenlenmesi ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Okul Müdürü Zeki Öztaş, bu örnek uygulamanın öğrencileri ve öğretmenleri olduğu kadar, kendilerini de sevindirdiğini belirterek, "Bu örnek uygulama, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz arasında mutlulukla karşılandı" dedi. Öztaş ve Müdür Yardımcısı Orhan Şaşmaz, Jandarma Bölük Komutanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını kaydetti.
Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 12:05:42
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 13:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?