18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Jandarma’dan Şenköy Beldesi'ne destek

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı, Şenköy Bölgesi’ndeki öğrencilere kırtasiye, yoksul ailelere de gıda yardımında bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, "Toplumsal Gelişimi Destekleme Kampanyası" çerçevesinde yapılan uygulamaya Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral M. Kemal Alataş ve Mardin Jandarma Alay Komutanı Albay Semih Öden katıldı.

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı M.Kemal Alataş, bölgedeki köy ve beldelere giderek,  vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Köylü vatandaşlarla birlikte olmanın kendisine onur verdiğini anlatan Alataş, "Jandarma olarak, vatandaşlarımızın asayişini, huzurunu sağlamak için varız. Bizler sizleri seviyoruz. Biz size geldik. Siz de bize gelin. Birilerini araya koymadan her zaman yanımıza gelebilirsiniz. Kapımız her zaman size açıktır. Sizden isteğimiz, sadece ve sadece bölgenizin, ülkenizin gelişmesi için gayret etmeniz ve çalışmanızdır" dedi.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Alataş ve Mardin Jandarma Alay Komutanı Öden, köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Komutanlarla birlikte beldeye gelen diş sağlığı ekibi de köylülerin diş sağlığını kontrol ederek, acil müdahale edilmesi gerekenleri tedavi etti. Ayrıca ücretsiz ilaç yardımında bulunuldu.

Yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye, ailelere de gıda yardım yapıldı. Şenköy Belediye Başkanı Ferhan Bozkurt, komutanların beldelerine gelişlerinden dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Eğer bugün mukaddes bayrağımız dalgalanıyorsa, ülkemiz huzurlu ise silahlı kuvvetlerimizin sayesindedir" diye konuştu.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 08:31:25
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 11:51:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?