23
Mayıs
2024
Perşembe
MİDYAT - MARDİN

Kayıp çocuk ailesine teslim edildi

Midyat ilçesinde 13.08. 2005 tarihinde dışarı çıkan 3 yaşında bir kız çocuğu Midyat editörümüz Mehmet Halis İŞ’in uğraşları sonucu ailesine ulaşılarak teslim edildi.

Cumhuriyet Mahallesi seyitler caddesi 9. Nolu Sokak civarlarında N.A. (3) isimli küçük kız çocuğunu gece saat 09.00 sıralarında fark eden editörümüz İş, Midyat Emniyet Müdürlüğü ile Midyat Belediyesinin anons çabaları sonucu küçük kızın ailesine ulaşıldı.

Annesinin namaz kılarken kapının açık olmasından yararlanıp dışarı çıkan ve bir daha eve dönmeyen küçük kız çocuğunu fark eden editörümüz Mehmet Halis İŞ, Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 acil servis telefonunu arayarak durumu bildirdi. Olay mahalline gelen Polisler ile editörümüz İş, çocuğun sağ gözünün şiş olduğunu fark etmesi üzerine Midyat Devlet Hastanesine kaldırdılar. Burada yapılan tedaviden sonra çocuğun daha önce arı sokması sonucu gözünün şiş olduğu anlaşıldı. Burada tedavi edilen çocuk daha sonra Midyat Emniyet Müdürlüğüne götürülerek küçük kızın Annesine teslim edildi.





KENTHABER
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2005 Pazar 09:25:32
Güncelleme :15 Ağustos 2005 Pazartesi 14:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?