23
Mayıs
2024
Perşembe
MİDYAT - MARDİN

Küçük kızdan iki gündür haber yok

Midyat İlçesinde dün sabah saat 10.00 sıralarında evden çıkan ve nereye gittiği bilinmeyen S.A. (9) isimli küçük kız çocuğundan iki gündür haber alınamıyor. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Nuri Caddesi No. 23’te ikamet eden çocuğun dışarıda oyun oynaka için çıktığını yalnız bir daha eve gelmediği açıklandı.

 AİLESİ TEDİRGİN

Babası Kayseri’de çalıştığı için ev de sadece bulunan anne Sadiye Arık küçük kızın durumundan çok tedirgin olduğun söyleyerek yetkililerden küçük kızının bulunması için yardım istediğini belirtti.

 İlçeyi karış karış dolaşarak kızını arayan Sadiye Arık, ilgili kurumlara müracaat ettiğini belediye’nin anons yaptığını, yerel radyodan da vatandaşlara seslendiğini ama yinede çocuğunun izine rastlamadığını,  çocuğunu görenlerin insanlık namına kendisine haber vermesini istedi.

Sadiye Arık, “çocuğunun bulanların 462 22 28 numaralı ev telefonları arayarak kızlarının nerde olduğunu bildirmesini isteyerek,  şuanda bunalıma girdiğini ve çocuğunun vehametiyle ilgili kuşkulandığını vurguladı.

 

 

 

 

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2005 Çarşamba 15:23:56
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 10:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?