26
Mayıs
2024
Pazar
MİDYAT - MARDİN

MESO'dan Durmuş'a çağrı

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI DEMİRDAĞ:

Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yusuf Demirdağ, Meclis Genel Kurulu'nda kavgaya yol açan MHP'li Osman Durmuş'u milletten özür dilemeye çağırdı.

Mardin'de, Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Demirdağ, Meclis'te yaşanan tartışmayla ilgili olarak, "Milletin Meclisi'nde, aziz milletimizin değerleri ile adeta alay eden, hafife alan bir konuşmayla tüm vatandaşlarımızı derinden yaralayan MHP'li Osman Durmuş'un bu tavırlarına tahammül edilmesi söz konusu olamaz. MHP'li Osman Durmuş'un, 'Peygamber olarak anılan bir Başbakan'ın eşini nasıl kabul etmezsiniz. 3-5 kuruş paranıza mı güveniyorsunuz? Sizin muayenehanelerinizi kapatsın da bir görün'

sözlerini kabul etmek mümkün olmadığı gibi, bu saygısızlık karşısında suskunluğunu koruyan MHP yöneticilerinin de bu suça ortak olduğunu görmek lazım. Bu meseleyi sadece Başbakan'ımızın eşinin meselesi gibi göstermek dar kafalıktan ve küçük düşünmekten başka bir şey değildir. Bu terbiyesizliği ve edepsizliği aziz milletimin vicdanına havale ediyor ve esefle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 15:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?