1
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Midyat Belediyesi’nden sünnet şöleni

Midyat Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği toplu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. 300 çocuğun sünnet edildiği şenlikte çocuklar erkekliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Midyat Belediyesi Taziye evinde gerçekleştirilen şenliğe aileler çocuklarıyla katılarak çocuklarını sünnet ettirdiler. Dört sağlık personeliyle yapılan sünette çocuklar doya doya ağladılar.

Midyat Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni Belediye Taziye yapıldı. Vatandaşların büyük talep gösterdiği sünnet şöleninde 4-8 yaş arası 300 çocuk sünnet ettirildi. Şölen öncesinde çocuklar doyasıya eğlenerek, sünnete hazırlandılar. 4 ayrı sağlık ekibi tarafından sünnetleri yapılan çocuklara, takım elbise hediye edildi. Çeşitli içecek ve pastalar da davetlilere ikram edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, “Böyle bir şöleni yapmaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek, "Biz bütün çocukların, huzur ve mutluluk içinde yaşamasını istiyoruz. Belediye olarak çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarının atılması şölenini düzenlediğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal Süleyman İş’in çocukları Navıf ve Muhammed’in kirvesi oldu ve çeyrek altın taktı.

Törene Belediye Başkan Yardımcıları Tevfik Baysal, Fethi Oruç ile Belediye Başkan Vekili Hayrettin bilkay, Yolbaşı Belediye Başkanı Adem Tekin, daire amirleri, İl Genel Meclis Üyesi Şehmus Tural ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende Belediye 20 kişiye çeyrek altın taktı ayrıca Midyat Şoförler Odası, DYP ve AKP İlçe Başkanlığı, çocuklara altın ve para taktılar.

KENTHABER
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2005 Perşembe 16:28:13
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 16:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?