19
Mayıs
2024
Pazar
MİDYAT - MARDİN

Midyat İş Adamı Halil El Hizmete Doymuyor

İlçemiz Midyat’ta giyim sektöründe vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek 3 katlı bir mağazasının açılışı yapıldı.İş adamı Halil El tarafından 2. Cadde Konfeksiyonlar çarşısında “Midyat Giyim Mağazası” adı altında bir mağaza açıldı. Açılışa Midyat Kaymakamı Ahmet Turhan, Emniyet Müdürü vekili Musa Tiyek ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
İş adamı Halil El verdiği demeçte, “Mağazanın açılışına katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını şöyle sürdürdü.” Medeniyetin Beşiği, Dinlerin ve dillerin kenti tarihi Midyat’ımızda bir eksiklik olarak hissettiğimiz giyim sektöründe bir mağaza açtık. Mağazamızın 3. katının da hizmete girmesiyle mağazanın bundan sonra tam kapasiteyle hizmet vereceğini söyleyerek, bundan sonraki faaliyetlerinin diğer sektörlerde eksikliğini gördüğümüz işlerde yeni atılımlar yapmak olduğunu belirterek, Midyat’ın ve Midyat halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.
Mağazanın içinde; Bay-Bayan Giyimi, Çocuk Giyimi, Bebe Çeyizi, Ev Tekstili, Spor Giyim, Nişan-Gelin Kıyafetleri, Çanta ve Valiz Çeşitleri, Ayakkabı ve Kozmetik ürünlerini bulabilmek mümkün.
Mağazanın açılışı nedeniyle %40 ila %60’lara varan indirimler yapıldı.
Midyat’ın bağrından çıkan İş adamı Halil El’i açmış olduğu “Midyat Giyim Mağazası” nedeniyle kutluyor, iş hayatında başarılarının devamını diliyoruz.
M. Halis İŞ/KENTHABER (MİDYAT)
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 11:34:37
Güncelleme :12 Temmuz 2004 Pazartesi 11:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?