1
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Midyatlı kadınlar da artık bakımlı olacak

Midyat’ta ilk modern güzellik salonu açıldı. Daha önce ilçede bir güzellik salonunun olmayışından dert yakınan kadınların imdadına, kendisi de bir Midyatlı olan Güzellik Uzmanı Fatma Karakurt yetişti.

Güzellik Uzmanı Fatma Karakurt tarafından “Fatoş Güzellik Salonu” ismiyle modern bir güzellik salonu açıldı. Son model cihazlarla donatılan güzellik salonunun İstanbul’daki güzellik salonundan aşağı kalır yanı yok.

Güzellik salonun açılış kurdelesini kesen Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun eşi Nurşen Nasıroğlu, salonun hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Güzellik Uzmanı Fatma Karakurt yaptığı açıklamada: “Kadınlar bakımlı olduğu zaman kendilerini daha mutlu hissediyorlar ve kendilerine güvenleri geliyor. Midyat’ın bir güzellik salonuna çok acil ihtiyacı vardı. Bunu ilk ben yaptığım için çok mutluyum.” dedi.
Gazetemize demeç veren Ceylan Noyan ise; Midyat’ta daha önce bir güzellik salonunun olmayışından büyük sıkıntı çektiklerin,i çoğu genç kızın cilt bakımlarını yaptırmak için çevre illerdeki güzellik salonlarına gittiğini belirterek, Midyat’ta açılan güzellik salonu sayesinde artık bakımlarını Midyat’ta yapacaklarını söyledi.

Güzellik salonunda; Cilt bakımı, vücut bakımı, epilasyon, lifting masajı, migren masajı, sir uygulaması, manikür ve pedikür işlemlerinin yanında, kaş ve kirpikler de şekillendiriliyor.
Mehmet Halis İŞ - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 10:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda sayan IP: 88.229.50.xxx Tarih : 9.07.2010 11:07:30

ya siz ne kadar guvence veriyorsuuz ki lazer hakkında ben istambulta oturuyorum ve bir ablam yanınzda lazer yapıyor hem cok pahallıya alıyorsunuz hemde kesin verdiginiz tarihte bitirmiyorsunuz resmen elalemi kazıklıyorsunuz burada her yeri 1 milyara alıyorken ve 5 seansta kesinlikle kıl diye bisey kalmıyorken siz 250 ye bacak 100 koltuk altı 120 ye hassas bölgeyi alıyorsunuz üstelik 6 7 seansta oda yetmezmiş gibi seanslar bitiyor ama kıl bitmiyor bu seferde seansları uzatıyorsunuz daha cok para kazanmak için kazıklıyorsunuz nasıl iciniz rahat uyuya biliyorsunuz yazıklar olsun size dilerim allahtan o kişilerin hakkı yanınızda kalmasın............