17
Mayıs
2024
Cuma
MİDYAT - MARDİN

Midyat’ta ilk Sağlık Polikliniği Binası Hizmete açıldı

Özel Erdem Sağlık Polikliniği görkemli bir törenle hizmete girdi.
Midyatlı vatandaşlar bundan sonra sağlık alanındaki sorunlarını uzaklara gitmeden kaldıkları yerde giderebilecekleri polikliniği kavuştu.
17 Temmuz Cumartesi günü yapılan açılışa Garnizon Komutanı P. Kur. Kd. Alb. Kudret Erkan, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, İlçe Emniyet Müdür V. Musa Tiyek, Kaymakam Özel Kalem Müdürü M. İsa Kurnaz daire amirleri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılış gerçekleşti.
Estel Yolu Üzeri Bağlar Mahallesi İşler Petrol Karşısında açılan Özel Erdem Sağlık Polikliniği binasında 3 doktor ve 2 hemşire tarafından poliklinik hizmeti verilecek.
Özel Erdem Sağlık Polikliniği yetkilisi Dr. Serdar Özenir yaptığı açıklamada; Emekli Sandığı ve 657 Sayılı yasaya tabi olan tüm memurların polikliniğin sağlık hizmetlerini alabileceği, SSK, BAĞ-KUR ve Yeşilkart sahiplerine ise önümüzdeki günlerde sağlık hizmetinin verileceği bildirirken, Yeşilkart sahibi ve fakir vatandaşlar içinde ileriki günlerde çeşitli ücretsiz sağlık kampanyalarının düşünüldüğünü söyledi.
Hafta içi ve Cumartesi 07:00-19:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Polikliniğin hastaların aciliyet durumuna göre geceleri de hizmetin verilebileceği bildirildi.
Özel Erdem Sağlık Polikliniğinde; Genel Poliklinik Hizmeti, Acil Müdahale, Tahlil Laboratuarları, Hasta Gözlem Odası ve Kadın doğum alanlarında Midyatlı vatandaşlara hizmet verecek.
m.HALİS İŞ/KENTHABER (MİDYAT)
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2004 Cumartesi 17:26:17
Güncelleme :21 Temmuz 2004 Çarşamba 14:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?