18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Nehrozoğlu'nun acı günü

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu, halası Peyruze Yıldız’ın vefatı üzerine Midyat’a gelerek taziyeleri kabul etti.

18 Mayıs günü halasının vefat haberini alan Kemal Nehrozoğlu, ağabeyi Kenan Nuri Nehrozoğlu ve yeğeni Mehmet Nehrozoğlu ile birlikte apar topar Midyat’a geldi. Nehrozoğlu, Midyat'ta İlçe Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Garnizon Komutanı Kudret Erkan ve Emniyet Amiri Vekili Yılmaz Sarıcı tarafından karşılandı.

Midyat Aziz Önen Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Mehmet Yıldız’ın annesi olan Peyruze Yıldız (82) için taziyeler, evlerinin önünde bulunan alanda kurulan çadırda kabul ediliyor.

Çadıra gelen Nehrozoğlu, burada akrabaları tarafından karşılandı. Halası için dua eden Nehrozoğlu'nun, Kuran-ı Kerim okunması sırasında çok duygulandığı görüldü.

Gelen vatandaşların da taziye dileklerini kabul eden Nehrozoğlu, daha sonra aile kabristanının bulunduğu Kıble Mezarlığı'na giderek hem halası hem de diğer yakınları için Yasin-i Şerif  okuttu. Nehrozoğlu’nun bugün Midyat'tan ayrılacağı bildirildi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 21:45:07
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 09:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?