1
Haziran
2024
Cumartesi
MİDYAT - MARDİN

Özel hastanede Tedavi imkanı

Batman'da Özel Batman Deniz Fizik Tedavi-Rehabilitasyon ve Romatizmal Hastalıklar Merkezi, Emekli sandığı, SSK ve Bağ-Kur’lu hastaları kabul etmeye başladı... Hastanenin bu uygulamayı başlatmasıyla diğer hastanelerin de benzer uygulamalara gideceği öngörülüyor.
 
Midyatlı hastalara hizmet verecek olan modern tedavi merkezi, Batman’ın yanı sıra komşu il ve ilçelerden gelen hastalara muayene, teşhis, tedavi, tetkik ve görüntüleme hizmeti veriyor. 

Midyat’ta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanının bulunmayışı nedeniyle yıllardır ağrılarıyla yaşamaya mahkum olan vatandaşlar için büyük önem taşıyan Fizik Tedavi Merkezi; Memur, Emekli, SSK’lı ve Bağ-Kur’lu hastalara muayene ve tedavi hizmeti verecek. Midyatlı hastalar, Batman’daki Fizik Tedavi Merkezi’ne vizite kağıdı ve sağlık karneleriyle başvurabilecek. 

Kurumun mesul müdürü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Rahşan KESKİN, hizmetlerinin Batman’ın yanısıra, tüm bölgeye hitap ettiğini söyledi. Özel Deniz Fizik Tedavi Merkezi’nde, büyük üniversite hastanelerinde kullanılan tedavi cihazlarının yanı sıra (Spine-EX), fizik tedavide etkinliği ispatlanmış manyetik yataklar kullandıklarını belirten Keskin, “Bölgemizde gerek yaşam koşulları, gerekse iklim şartları ve genetik nedenlerden ötürü fizik tedavi hastası çoktur. 40 yaşın üzerindeki erkek ve kadınların neredeyse tamamına yakınını ilgilendiren fizik tedavide özel hastane standartlarında hizmet veriyoruz. En önemlisi bize başvuran fizik tedavi hastalarına muayenede gerekli en uzun süreyi ayırıyoruz. Bizim için hem şifa, hem de hasta memnuniyeti önemlidir." şeklinde konuşuyoruz
 
Mehmet Halis İş-Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 09:44:18
Güncelleme :17 Mayıs 2006 Çarşamba 18:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge kazıcı IP: 85.99.136.xxx Tarih : 26.05.2008 17:34:10

ben özge kazıcı laboratuvar teknısyenıyım.2003 yılında oglum muş devlet hastanesınde dogum sonrası kolunda sınır zedelenmesınden dolayı felc oldu ankara hacettepe de prof. gursel leblebıcıoglu tarafından amelıyat edıldı amelıyat sonrası fızık tedavı gerekıyor ve muşta fızık tedavı yapabılen fızyoterapistın olmadı soylendı şu anda haftada 5 gun en yakın yer olan batmanda fızık tedavıye alınması gerkıyor ve gıtmelıyız bıze nasıl yardımcı olabılırsınız teşekkur ederım