22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİDYAT - MARDİN

Tayinci polislere veda yemeği

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarına veda yemeği verildi. İlçe Emniyet Müdürü Vekili Musa Tiyek tarafından verilen veda yemeğine, Baş Komiser Kazım Aracı, Komiser Yardımcısı Nevzat Güneş ile tayini çıkan polisler katıldı.

Midyat Tuğla Fabrikası bahçesinde bir araya gelen polis memurları, doyasıya eğlendiler. Burada bir açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Musa Tiyek, tayinci personele yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, Midyat’taki başarılarının tayin oldukları yerlerde de devam etmesini diledi. Tiyet, "Bizim için her yer kutsaldır. Nerede olursanız olun, yüreğiniz ve kalbiniz görev aşkıyla olsun” dedi.

Tİyek, tayini çıkan Baş Komiser Kazım Aracı’ya ve Komiser Yardımcısı Nevaz Güneş’e yaptıkları hizmetlerin anısına Midyat taşı üzerine işlenmiş plaket şeklinde isimlikler hediye etti.

Ayrıca yine tayini çıkan bayan polis memurlarına da polis armasının üzerinde gümüş işlemeli broş. erkek polislere de gümüş işleme kravat iğnesi verildi.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 43 polisin tayinin çıktığı açıklandı.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 10:53:33
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 14:33:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?