22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİDYAT - MARDİN

Tutaşı sözünü tuttu

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Midyat Temsilciliğini açarak faaliyetine başladı. 30 Nisan tarihinde yenilenen seçimlerde başkan seçilen M. Ali Tutaşı seçim vaadinde bulunarak, seçilmesi halinde Midyat’ta temsilcilik açacaklarının sözünü vermişti.

Başkan sözünde durarak Midyat’ta temsilcilik düzeyinde büro açarak Midyat ve Dargeçit ilçelerine hizmet vermesi amacı ile 20 Temmuz 2005 tarihinde MTSO Midyat Temsilciliği faaliyete geçti.

Resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtilen Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Midyat Temsilciliğine Hakan Çayıroğlu getirildi. Hakan Çayıroğlu önümüzdeki günlerde resmi açılışın yapılarak Midyat ve Dargeçit’te bulunan iş adamlarının Mardin Ticaret Odası’na gitmeden her türlü evrak ve çalışımların bu temsilcilik kanalı ile işlemlerini kısa sürede yapabileceklerini belirterek, “Midyat ve Dargeçit. İlçe, belde ve köylerde buluna iş adamlarının zaman tasarrufunda bulunarak kendilerine Ticaret Odası ile ilgili evrakları buradan temin edebilirler. Oda ile ilgili çalışmalarını buradan takip edip, kısa sürede evraklarını ve çalışmalarını sürdürebilirler” dedi.

MTSO Midyat Temsilciliği görevine Hakan Çayıroğlu yöneticiliğinde, Veysel Şimşek, Tevfik Özel ve Çetin Şahin adlı personel çalışmalarına başladılar. Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Midyat Temsilciliği Cumhuriyet Bulvarı No: 130 Eski Ceza evi karşısında faaliyete geçti.

Selahattin Erol - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2005 Cumartesi 08:57:26
Güncelleme :23 Temmuz 2005 Cumartesi 16:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?