15
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Emniyet Müdürü göreve başladı

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı Midyat’taki görevine başladı. Bundan önceki görevini Osmaniye de Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak yürüten Yücel, Midyat’a Emniyet Müdürü olarak atandı.

Emniyet Müdürünü makamına ziyaret eden ve hoş geldin nezaketinde bulunan Midyat Editörümüz Mehmet Halis İş’e açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı, “Halkın huzurunu, güvenliğini ve asayişi sağlamak için bugüne kadar hep çalıştıklarını ve bu günden sonrada çalışmalarına Midyat’ta devam edeceklerini, Midyat’ın tarihi bir şehir olduğunu ve buraya çok sayıda vatandaşın ziyaretlerde bulunduğunu bunu da göz önünde bulundurarak Midyat’a bir şeyler vermek adına hayatlarından feragat ederek çok çalışacaklarını açıkladı.”

Öte yandan yine bu yıl ki atamalarda Midyat’a atanan ve Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan Başkomiser, Duran Güler ve Başkomiser, Ayhan Atçı’ya da ziyarette bulundu.

Emniyet müdürümüz Yücel Buğdaycı, Başkomiserler Duran Güler ve Ayhan Atçı’ya Midyat’a hoş geldiniz diyor, yeni görev yeriniz olan Midyat’ta başarılar diliyoruz.

Mehmet Halis İş-KENTHABER
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 01:14:58
Güncelleme :30 Eylül 2005 Cuma 15:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?