16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık zanlılarına suçüstü

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber merkezini arayan bir şahsın yapmış olduğu ihbardan yola çıkan Midyat Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri bir iş yerinde soygun yaptıkları belirlenen hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Olay, gece saatlerinde Akçakaya Mahallesi Kocamanoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ağırman İletişim de meydana geldi.

Soygun ihbarı yapan kişinin olayın nerede olduğu bildirmeden telefonu kapatması üzerine Emniyet Müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri Estel ve Midyat'ta yaptıkları devriye sonrasında kocamanoğlu caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ağırman İletişim’in kepenklerini açık görüp işyerine yaklaşması esnasında içeride soygun yapan iki kişiler yayan kaçmaya çalışırken polis ekiplerince çaldıkları malzeme ve paralarla birlikte kıskıvrak yakalandılar.

Olayda (A.A.) ve (G.D.) isimli şahıslar yakalandı. İşyerinden çeşitli markalarda sigara, cep telefonu aksesuarı ve 232 YTL/Milyon çaldıkları öğrenildi.

Soygun yapan şahıslar emniyet’teki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevine konuldular.

MEhmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 17:50:16
Güncelleme :13 Aralık 2005 Salı 02:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖMER FARUK ÖZKURT IP: 85.106.226.xxx Tarih : 22.12.2005 13:58:25
vatandaş polis işbirliğinin güzel bir örneği ve güzel bir sonuç. vatandaşımız daha duyarlı olursa ilçemizde hiç bir problem olmaz ve birlikte huzurlu bir yaşam süreriz. arakadşlara teşekkür ediyorum. başarılarının devamını diliyorum