18
Mayıs
2024
Cumartesi
NUSAYBİN - MARDİN

Facia ucuz atlatıldı

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde benzin tankerine bir at arabasının çarpması sonucu meydana gelen kazada at olay yerinde ölürken, facia kıl payı atlatıldı.

İlçe merkezinde meydana gelen kazada, İpek Yolu otogar kavşağından 73 AE 571 plakalı Ali Nas yönetimindeki benzin tankeri, seyir halindeyken atın huysuzlanması üzerine hızlanan at arabasına çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle at, olay yerinde öldü.

Nusaybin istikametine doğru seyreden at arabasının sürücüsü Ahmet Cebe, geçim kaynağı olan atına üzülürken; çevredeki vatandaşlar olası bir faciadan dönüldüğü yorumunu yaptı. Otogar kavşağında yaşanan kazalardan dert yanan vatandaşlar, Nusaybin otogar kavşağının tehlike saçtığını ifade ederek, "Bu kavşakta bir alt geçit olsaydı, bu gibi kazalar meydana gelmezdi. Benzin tankeri devrilseydi, büyük faciaya sebebiyet verirdi" dediler.

Vatandaşlar, yetkililerin soruna duyarlılık göstermelerini istediler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2005 Cuma 11:13:01
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 12:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
huseyin IP: 85.98.3.xxx Tarih : 25.03.2005 11:44:36
merhabalar bu olay yerinde daha cok facialar olur çünkü en azından orda bir üs gecit olması gerekiyor birakin üs geciti bir trafik lambası bile yok inşallah böyle bir facia daha olmaz gecmiş olsun ata baş sağlığı diliyoruz ve at arabaçısınada Allah sabır versın