18
Mayıs
2024
Cumartesi
NUSAYBİN - MARDİN

Nusaybin'de 8 çocuklu aileye üçüz sürprizi

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde yaşayan 8 çocuklu Acar ailesi, üçüz çocuk sahibi olmanın şokunu yaşıyor. Geçinmekte zorluk çeken aile, üçüz bebekler nedeniyle daha da zor durumda kaldı.
Yenişehir Mahallesi Belediye Sokak 10 numarada ikamet eden Saliha ve Sadullah Acar çifti, 8 çocuklarının ardından şimdi de üçüz bebek sahibi oldu. 4 kız ve 4 erkek çocukları olduğunu ve bunlardan 4'ünün öğrenim gördüğünü belirten Sadullah Acar, "Kışın inşaatlarda, yazın da tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışıyorum. 10 nüfuslu ailemin geçimini sağlamakta güçlük çekiyordum. Şimdi bir de üçüz bebeklerimiz oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.
Saliha Acar ise üçüz bebek sahibi olmanın çok güzel bir duygu olmasına rağmen, tam manasıyla sevinemediklerini dile getirerek, "Üçüz bebek sahibi olmak imrenilecek kadar güzel. Ancak bizim gibi maddi durumu iyi olmayan aileler maalesef sevinemiyor" diye konuştu.
Yeşil Kart'ı dahi olmadığını da kaydeden Sadullah Acar 2'si kız, biri erek olan üçüzlerinin bakımı için devletten kendilerine
AHMET AKKUŞ -MARDİN (İHA)
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2004 Salı 00:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?