19
Mayıs
2024
Pazar
NUSAYBİN - MARDİN

Nusaybin'de öldürülen PKK'lı polis katili çıktı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 2 gün önce ölü olarak ele geçirilen teröristin, 3 polisin şehit edilmesi olayına katıldığı belirlendi.
Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Akarsu Beldesi Yandere Köyü'nde 2 gün önce gerçekleştirilen operasyonda ölü olarak ele geçirilen terör örgütü PKK/KADEK mensubu teröristin kimliği belirlendi. İsminin Ali Akman (26) olduğu belirlenen teröristin, Mardin'de polis noktasına yapılan silahlı saldırı sonucu 3 polisin şehit edilmesi olayına katıldığı tespit edildi. Akman'ın Mardin'in Savur İlçesi'ne bağlı Sereli Köyü'nde ikamet ettiği ve Yandere Köyü'nde çıkan çatışmada el bombası ile kendisini öldürdüğü öğrenildi.
Öte yandan, Akman'ın yanında bir adet M16 marka uzun namlulu silah ele geçirilirken, teröristin cesedinin bugün köyünde toprağa verildiği bildirildi.
MARDİN - İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2004 Pazartesi 22:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gündi hüzün IP: 81.215.162.xxx Tarih : 2.07.2004 18:14:06
Nusaybin deki kültür ve sanat hakıkındada belli bir bilgilendirmenin bu sayfada bulunması gerekirdi. Örneğin orada kaç tane dergi çlıkar kaç tane gazete çıkar bunlarında belirtilmesiyle oradaki kültür faaliyetleri hakkında bilgilerin konulması lazımdı selamlar