18
Mayıs
2024
Cumartesi
NUSAYBİN - MARDİN

Nusaybin'e poliklinik

Nusaybin'de ’Yaşam Polikliniği’ açıldı. Cumhuriyet Caddesi’ndeki poliklinik binasının açılışını Kaymakam Ersin Emiroğlu ve Yaşam Polikliniği Müdürü Dr. Gani Türk birlikte yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Emiroğlu, ilçede polikliniğin açılmasıyla Devlet Hastanesi ile sağlık ocağının yükünün azalacağını belirterek, "Personelimiz, bu sayede hastanelerimizde daha iyi hizmet verecek. Polikliniğin açılmasıyla, hem vatandaşlarımıza iş kapısı imkanı doğdu, hem de sağlık alanında daha iyi hizmet imkanı sağlandı" dedi. Daha sonra Emiroğlu, görevli hemşireye tansiyonunu ölçtürdü.

Müdür Dr. Gani Türk ise, polikliniği açma nedeni olarak, memleketinde halkına kendi alanında en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirerek, "İlçe nüfusunun 100 bini aşması ve sadece 1 devlet hastanesi ile 2 sağlık ocağının bulunması, yıllardır halkın bu alanda büyük sıkıntılar çekmesine neden oldu. Polikliniğimizde sağlık alanında yararlanacağımız son teknolojiye uygun cihazlar bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

Açılıştan sonra Nusaybin Demirspor Lokali’nde misafirler için müzik dinletisi yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 12:30:16
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 17:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?