18
Mayıs
2024
Cumartesi
NUSAYBİN - MARDİN

Vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Nusaybin'de 2004 yılı vergi rekortmenleri yapılan törenle ödüllendirildi.

Nusaybin Kaymakamlığı ve Vergi Dairesi tarafından 2004 Yılı Kurumlar, Gelir ve Gayri Menkul Sermaye Vergisi rekortmenleri ödüllendirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törendeki konuşmasına ’Veren el, alan elden daima üstündür’ sözüyle başlayan Kaymakam Ersin Emiroğlu, "Biz devlet olarak, alan el gibi görünsek de aldığımız vergileri mutlak surette sizlere geri döndürüyoruz. Burada vergi rekortmenleri olan arkadaşlarımızın devlete vergilerini ödedikleri gibi, birçoğunun hayır işlerinde de bulunduklarına şahit oluyoruz. Ödedikleri vergiler genel bütçeden tüm ülkeye yayılmakta, yaptıkları hayırlı işler ise ülkeye fayda olarak dönmektedir" dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Nusaybin Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Salih Güzel’in yaptığı 2004 yılı değerlendirmesinden sonra ödül törenine geçildi. 2004 yılı kurum vergisi rekortmeni Garzan Petrol, gelir vergisi rekortmeni Ali Acar ve gayri menkul sermaye vergisi rekortmeni Bülent Gözü, plaketlerini Kaymakam Emiroğlu’ndan aldı.

Tören, yapılan kokteylle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:52:25
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 15:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?