20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

23 Nisan etkinlikleri sürüyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü, 6 ilköğretim okulu ana sınıf öğrencilerine oyuncak dağıttı.

Akçakale ilçesinde İlçe Emniyet Müdürü Salih Poyraz tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla 55 kız ve 164 erkek olan ana sınıf öğrencisine oyuncak dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çocukların sevinçlerini artırmak için böyle bir çalışma başlattıklarını ifade eden Akçakale Emniyet Müdürü Salih Poyraz, "Çocukların kutlamakta oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu oyuncakla zihinlerinde bir yer edinsin istedik. Bu vesileyle polisi ve emniyet güçlerini tanımış olsun. Bizlerde emniyet mensupları olarak kendimizi çocuklara anlatma fırsatı bulduk. Çocukların zihninde emniyet mensuplarını daha yakın ve duyarlı bir yere yerleştirmeleri için kendimizi çocuklara anlatmaya çalıştık. Ayrıca, ana sınıfı öğrencilerine yönelik ilerde başka çalışmalarımızda olacaktır. Önümüzdeki günlerde trafik haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde çocuklara eğitici sinevizyon gösterimimiz olacaktır" dedi.

Oyuncaklarını alan ana sınıfı öğrencileri, kendilerine oyuncak veren Emniyet Müdürü Salih Poyraz’a ve emniyet yetkililerine teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 16:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?