29
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Adaylık başvuruları devam ediyor

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde yaklaşmakta olan 29 Mart 2009 yerel seçimler için Belediye Başkan aday adaylığı müracaatları devam ediyor. 

Akçakale ilçesinde teşkilatı bulunan tüm parti teşkilatları partilerini açık tutarak başvurular için aday adaylarını bekliyor. İlçede aday adaylığı konusunda beldelerden Pekmezli Belde Belediye Başkanı Abdullatif Soydaş Akçakale AK Parti ilçe teşkilatı Başkanı Nayıf Başak'a bugün dilekçesini vererek müracaatını yaptı. 

Pekmezli Belde Belediyesi Başkan aday adaylılığı için başvuru yapan Pekmezli Belediye Başkanı Abdullatif Soydaş, hizmetlerin devamı için AK Parti'den aday adayı başvurusunu yaptığını söyledi.
 
Soydaş, "Pekmezli Beldemizde hizmetlerin devamı için AK Partiden aday adaylığı için müracaat ettim. AK Parti'den müracaat etmeninin nedeni, AK Partinin Belediyecilikte yaptığı kaliteli hizmetlerden dolayıdır. Pekmezli Bendemizde yol çalışmalarında, yeşil alanların oluşturulmasında önemli hizmetlerimiz olmuştur. Belde ve Beldeye bağlı mahallelerde alt yapı sorununu bitirdik. Ancak sosyal projelere imza atmak için hizmete devem etmek gerekmektedir. Şirin Pekmezli Beldemizi daha da güzelleştirmek ve yaşanılabilir bir belde yapmak için tekrar hizmete talibim. Pekmezli beldemizde güzel şeylerin olması için geçen dönemde nasıl çaba ve gayret sarf ettik ise, bu dönemde de çabalarımız devam edecektir. Hizmette yola devem için tekrar adaylığa talibim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?