18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Akçakale: 10 yıllık polis memuru intihar etti...

Olay, sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. evinde beylik tabancası ile başına bir el ateş eden polis memuru Adem Aksoy, ağır yaralı olarak 112 ambulansı ile Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bu arada meslektaşlarının ağır yaralı olarak geldiği haberini alan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personeli kan ihtiyacı olabilir düşüncesiyle hastaneye akın etti. O Rh+ kan sahibi çok sayıda polis memuru, Araştırma Hastanesi Kan Merkezi'nde soluğu aldı.
Akçakale İlçesi'nden karayoluyla getirilen yaralı polis memurunun bir an önce hastaneye yetiştirilmesi için trafik ekipleri kavşaklarda yol güzergahında geniş tedbir aldı. 112 ambulansı ile hastaneye getirilen yaralı Adem Aksoy, görevli doktorlar tarafından ameliyata alındı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Halit Andaç'ın da katıldığı ameliyatta polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis memurunun tabancasıyla intiharı üzerine Araştırma Hastanesi'ne gelerek Başhekim Prof. Dr. Halit Andaç'tan bilgi alan Emniyet Müdürü Kutlay Çelik basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Çelik, "10 yıllık polis memurumuzun Akçakele İlçesi'nde beylik tabancasıyla aile içi sebeplerden dolayı intihar ettiği bilgisini aldık" dedi. Evli ve iki çocuk babası olan Adem Aksoy'un intiharı ile ilgili soruşturma devam ediyor.
iha-şanlıurfa
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2004 Perşembe 12:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?