22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Akçakale'de Cumhuriyet resepsiyonu

Akçakale İlçe Kaymakamı Muhammet Aktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Tabur Komutanlığı gazinosunda resepsiyon verdi.


Cumhuriyet resepsiyonuna İlçe Kaymakamı Muhammet Aktaş, Belediye Başkanı Ahmet Akay, Garnizon Komutanı Piyade Üsteğmen Sabahattin Altınordu, İlçe Emniyet Müdürü Salih Poyraz, daire müdürleri, sivil toplum temsilcileri, ilçede bulunan gaziler ve basın mensupları katıldı.


Cumhuriyet resepsiyonuna katılanlara kurtuluş savaşı sinevizyonu gösterimi sunuldu. İlçe kaymakamı Muhammet Aktaş, Cumhuriyet resepsiyonuna katılan bütün misafirlerle tek tek ilgilendi. İlçe Kaymakamı Muhammet Aktaş, gecenin anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kaymakam Aktaş, "Geceye katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması dileği ile bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.


Gecede Akçakale Lisesi öğrencilerinin bando takımı eşliğinde Hükümet Konağı önünde Fener alayı geçidi ve havai fişek gösterisi yapıldı. Gece fener alayına ve havai fişek gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gösteri sırasında bir gurup vatandaş, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.
Fener alayı töreninden sonra gece kutlamaları sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 13:16:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?