19
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Akıncılarspor birincilik kupasını aldı

AKÇAKALE'DE FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının sponsorluğunda gerçekleşen gençler arası futbol turnuvası sona erdi.

Akçakale ilçesindeki futbol turnuvasına 16 takım katıldı. Futbol turnuvası final maçı Akıncılarspor ile Denizspor arasında gerçekleşti. Final maçında Akıncılarspor Denizsporu 2-1 mağlup ederek birincilik kupasını aldı. Final maçına ve ödül törenine İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Bahattin Canbeyli, Başkan Yardımcısı Mehmet Aktaşoğlu, Genel Sekreter Adnan Yükselir, Tarımspor Kulüp Başkanı Bozan Yavuz ve Tarımspor Teknik Direktörü M. Emin Önhan katıldı.

Final sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara ödül ve kupalarını İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve ASKF yöneticileri verdi. ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl'e ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'a spora katkı ve destek olduklarından dolay birer plaket verdi. Gençlerin spora sahip çıktığını belirten İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Aygöl, "Tarımspor'un yapmış olduğu bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ederim. Bu karşılaşmalarda Tarımspor yenen de yenilen de olmuştur. Çünkü kupaları Tarımsporun katmanları almıştır. Amaç bu spor etkinlikleri ile var olmak ve kendini ispatlamaktır. Gençlerin kendilerini yönetebildiklerini görüyorum. Bugün size müjdeli bir haber vermek istiyorum. Ankara'dan geliyoruz. Akçakale Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Gençlik Spor Müdürlüğü aracılığı ile bizim büyük sahamız olacak. Onun sözünü alarak geldik. Sahamıza önümüzdeki günlerde çimleme işlemlerine başlanacaktır" dedi.

Tarımspor Kulüp Başkanı Bozan Yavuz ve Teknik Direktör M.Emin Önhan, gençler arası futbol turnuvasının düzenlenmesinde sponsor olan İlçe Kaymakamımız Şefik Aygöl'e ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile Şanlıurfa ASKF yöneticilerine teşekkür etti. Turnuva sonunda Akıncılarspor birinci, Denizspor ikinci ve Alperenlerspor da üçüncü oldu.

Ödül törenin ardından Kaymakam, Belediye Başkanı ve ASKF yöneticileri sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AKÇAKALE'DE FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
AKÇAKALE'DE FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 10:09:05
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 16:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?