26
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Alt yapı çalışmaları başladı

AKÇAKALE BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi, ilçede alt yapı eksikliği olan Turgut Özal ve Fatih Sultan Mehmet mahallesinde alt yapı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, her iki mahallenin alt yapı eksikliğini tamamlayacağını belirtti.

Alt yapı çalışmalarını kendi kaynakları ile yaptığını ve bu konuda hiç kimseden destek almadan gerçekleştirdiğini dile getiren Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, "Bu mahalleler girilmez durumdaydı. Sulardan ve çamurdan dolayı berbat hal almıştı. Seçim döneminde herke s burayı gösteriyordu. Belediye olarak kışın buraya gelecek durumumuz yoktu, utanıyorduk. Biz vatandaşımıza söz verdik, buraları yapacağız. Yaklaşık olarak 4 bin metre kanalizasyon eksiğimiz var. İki gündür başlamışız ve en erken

zamanda bitirmeyi düşünüyoruz. Burada su sorunumuzda var. Bu çalışmalarımızla her iki sorunumuzu gidereceğiz. Vatandaşımız bu yıl çamurdan kurtulacaktır. Bu mahallerimiz bittikten sonra diğer mahallerimizdeki alt yapı eksikliklerine başlayacağız. Hafta sonu olmasına rağmen personelimiz çalışıyor. Belediye olarak iyi bir hava yakalamış durumdayız, herkes kendi işinin başında çalışıyor. Yaklaşık 14 aydır biz Belediyenin başındayız. Şu ana kadar yaptığımız bütün çalışmaları kendi imkanlarımızla yaptık. Hiç bir

kurumun desteği olmamıştır. Bütün çalışmalarımız kendi öz kaynaklarımızla yapmaktayız. Hiç kimsenin bize maddi katkısı olmamıştır" dedi.

Turgut Özal Mahalle Muhtarı Yusuf Aslan ve Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Salih Aydoğdu, mahallerinde alt yapı çalışması başlatıldığından dolayı belediye başkanına teşekkür ettiler.

AKÇAKALE BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 10:10:04
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 20:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?