26
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Aygöl'den gazetecilere onur belgesi

AKÇAKALE KAYMAKAMI AYGÖL, GAZETECİLERE ONUR BELGESİ VERDİ

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın çalışanlarına onur belgesi verdi.

İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, gazetecilerin onur belgeleri İlçe Kaymakamlığı makam odasında verdi. İhlas Haber Ajansı'ndan Mehmet Dikeç, Anadolu Ajansı'ndan Müslüm Etgü, Sembol Gazetesi temsilcisi İ.Halil Arslan, Kanal Urfa Muhabir İsmail Arslan, e-haber temsilcisi Mustafa Güçlü, Gap gündemi temsilcisi İbrahim Özgenç ve Haber Aktif Gazetesi temsilcisi Coşkun Atan'a onur belgeleri törenle verildi.

"Basının bölgesel ve ulusal alandaki çalışmaları takdire şayandır" diyen Akçakale ilçe Kaymakamı Şefik Aygöl, "İlçemizde görev yapan değerli basın mensuplarının ilçemizde yapılan hizmetleri en güzel bir biçimde yansıttığından haberdarız. Kaymakamlığın başlatmış olduğu, özellikle eğitim alanındaki 'Geleceğimi düşünüyorum, okulumu yapıyorum' kampanyasına verilen destekten dolayı gazetecileri kutluyorum. Sizler bu ilçedeki sorunları yapıcı bir şekilde gündeme taşıyarak her zaman olumlu yönde katkı

sağladınız. Yaptığınız haberlerle İlçemizi her yönde iyi tanıtarak sorunları objektif bir şekilde yansıtmaya çalıştınız. Basın mensupları olarak hep uyumlu ve özverili çalıştınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar ve 2010 yılının sizlere mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

AKÇAKALE KAYMAKAMI AYGÖL, GAZETECİLERE ONUR BELGESİ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 12:35:03
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 14:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?